Kip-Aardappelschotel uit de Oven

Kip-Aardappelschotel uit de Oven

Kip-Aardappelschotel uit de Oven

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 eetlepel worcestershiresaus, 1 prei, 1 ui, 450 gram country aardappels,

Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet in een marinade van 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel paprikapoeder en 1 eetlepel worcestershiresaus. Laat dit een minuut of 15 marineren. Snij ondertussen 1 prei in ringen en snipper 1 ui. Vet een ovenschaal en doe hierin 450 gram “country” aardappels, prei, ui en de gemarineerde kipfilet. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 40 minuten. Eet smakelijk!

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top