Pindakaas

Pindakaas

Pindakaas

IngrediĆ«nten: 100 gram pinda’s

Dop pinda’s tot je 100 gram bij elkaar hebt. Maal 100 gram pinda’s fijn in de vijzel, steeds een beetje pinda’s erbij doen tot je uiteindelijk 100 gram hebt. Doe er afentoe een beetje olie bij om het smeuiig te maken. Blijf vooral lang door vijzelen! Als het goed smeuiig is dan kan het in een potje of gelijk op de boterham. We hadden er voor de foto nog wat gezouten pinda’s erop gedaan.

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Pindakaas

  1. @winny, het gaat ook 10x makkelijker met een foodprocessor, maar de pindakaas is alvast een uitprobeersel wat er op school gemaakt moet worden, en dat mocht niet op de allermakkelijkste manier… (en ze hebben ook geen foodprocessor in het keukentje) dus dat wordt straks doppen en vijzelen op school!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top