Rijst met Wortel, Rozijnen en Pijnboompitten

Rijst met Wortel, Rozijnen en Pijnboompitten

Rijst met Wortel, Rozijnen en Pijnboompitten

Ingrediënten: rijst, 10 plakjes salami, 1 wortel, 3 bosuien, kaneel, djinten, 60 gram rozijnen, 30 gram pijnboompitten,

Kook rijst zoals je gewend bent. Bak in hete olie 10 in reepjes gesneden plakjes salami tot ze knapperig zijn. Voeg dan 1 in plakjes gesneden wortel en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak dit een minuut of 4 mee. Breng het op smaak met kaneel en djinten (toevoegen naar eigen smaak) en doe er ook 60 gram rozijnen en 30 gram pijnboompitten bij. Warm het geheel nog een minuut of 3 goed door. Een simpel gerecht, met een verrassende smaak. (Wil je een vegetarische variant, laat dan natuurlijk de salami weg en doe er dan 1 of 2 teentjes knoflook bij!) Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top