Tagliatelle met Paddenstoelenmix

Tagliatelle met Paddenstoelenmix

Tagliatelle met Paddenstoelenmix

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram kastanjechampignons, 150 gram paddenstoelen seizoensmelange, peper, peterselie, bieslook, 125 ml kookroom, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een wok met hete olie 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan 150 gram kastanjechampignons toe en 150 gram paddenstoelen seizoensmelange (een mix van bundelzwammen, cantharellen, oesterzwammen, gele oesterzwammen, akkerpaddenstoelen en kleine kastanjechampignons). Bak de paddenstoelen mee tot ze alle vocht hebben opgenomen. Doe er dan naar smaak zout, peper, peterselie en bieslook bij en een half flesje kookroom (125ml). Warm het geheel mee en smelt er op zijn laatst nog wat geraspte kaas door, ongeveer 2 handjes. Strooi op je bord er nog wat kaas over. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top