Rundvleesreepjes met Sperziebonen

Rundvleesreepjes met Sperziebonen

Rundvleesreepjes met Sperziebonen

Ingrediƫnten: noedels, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 200 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 150 gram kastanjechampignons, 100 gram sperziebonen, cashewnoten, koriander,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 2 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hier voor minstens 15 minuten 200 gram rundvleesreepjes. Bak de rundvleesreepjes in een hete wok bruin, giet de marinade erbij. Voeg 1 gesnipperde ui, 150 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 100 gram sperziebonen toe. Roerbak dit kort mee en laat dit nog 15 minuten op een laag vuurtje verder pruttelen. Voeg op het laatst 2 handjes cashewnoten en wat koriander toe. Serveer met noedels. Eet smakelijk!

0
(86 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top