Lasagne

Lasagne

Lasagne

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 450 gram Italiaanse groenten, 1/2 pot tomatensaus, tijm, lasagnebladen, oregano, basilicum,

Bak in een hete wok 300 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook en 450 gram Italiaanse groenten toe. Roerbak dit kort. Voeg dan een halve pot tomatensaus toe, ongeveer 250 ml. Roer er naar smaak tijm door. Warm het geheel goed door. Schep vervolgens een laagje gehakt in een ovenschaal en bedek dit met lasagnebladen, wissel dit af en eindig met een laagje gehaktmengsel. Leg er plakjes kaas over en strooi er oregano en basilicum over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top