Italiaans Gevulde Portobello’s

Italiaans Gevulde Portobello’s

Italiaans Gevulde Portobello's

Ingrediënten: 4 portobello’s, pesto, tomaat, mozzarella, zongedroogde tomaat,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak voor 2 personen, 4 portobello’s schoon met een keukenpapiertje of een champignonborstel. Vul de portobello met pesto, uit een potje of zelfgemaakte. Per portobello 1 schijfje tomaat, wat vlokken mozzarella en een klein beetje zongedroogde tomaten (waren de laatste die op moesten, weer een potje minder om te verhuizen). Zet de gevulde portobello’s in een ovenschaal en zet de schaal in de oven voor ongeveer 15 tot 20 minuten op 200 graden! Serveer de gevulde portobello’s direct nadat je ze uit de oven haalt. Lekker met een pasta. Eet smakelijk!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

0 thoughts on “Italiaans Gevulde Portobello’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top