Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten

Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten

Gevulde Paprika met Broccoli en Cashewnoten

Ingrediënten: 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram cashewnoten, 3 paprika’s, 125 ml crème fraîche, 1 eetlepel ketoembar, geraspte kokos,

Blancheer de in kleine roosjes gesneden broccoli kort in kokend water. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de ui glazig is kan de broccoli en 100 gram cashewnoten erbij, bak dit 4 minuten mee. Snij ondertussen 3 paprika’s (kleur maakt niet uit) door midden en leg ze in een grote ovenschaal. Haal de broccoli van het vuur en roer er 125 ml crème fraîche door en 1 eetlepel ketoembar. Laat de crème fraîche smelten en schep dan de broccoli in de paprikahelften. Strooi er nog wat geraspte kokos over en zet het dan in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Na 15 minuten heb je een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel!

0
(170 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top