Pasta met Ham, Champignons en MonChou

Pasta met Ham, Champignons en MonChou

Pasta met Ham, Champignons en MonChou

Het ziet er een beetje vreemd uit misschien op de foto, maar dat komt door de geklutste eieren. Het smaakt wel erg lekker.

Ingrediënten: macaroni, 250 gram kastanjechampignons, 200 gram blokjes ham, bieslook, paneermeel, 3 eieren, 100 gram MonChou, 50 gram geraspte kaas,

Als eerste kook je de macaroni, of penne, of een pasta die je zelf lekker vind. Giet deze af als het klaar is. Bak in de hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons, tot de champignons klaar zijn, ze hebben dan al de olie opgenomen. Doe er dan 200 gram blokjes ham, een bosje fijngesneden bieslook, 2 eetlepels paneermeel en de macaroni. Roerbak dit een minuut of 5. Maak ondertussen een mengsel van 3 eieren, 100 gram Monchou en 50 gram geraspte kaas. Roer dit door de macaroni, en breng het geheel op smaak met peper. Het eimengsel roer je nog zeker een minuut mee. Dan is het gerecht klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top