Spaghetti met Balletjes en Tomatensaus

Spaghetti met Balletjes en Tomatensaus

Spaghetti met Balletjes en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 5 mini saucijsjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels tijm, 1 gele paprika, 1 stengel bleekselderij, 1 blik tomaatblokjes, peper, basilicum,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Ontvel 5 mini-saucijsjes en maak van het worstvlees kleine balletjes. Bak deze balletjes in de hete olie bruin. Schep ze uit de pan en houd ze even apart. Bak in de achtergebleven olie 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 theelepels tijm 1 in stukjes gesneden gele paprika en 1 gesneden stengel bleekselderij. Laat dit een minuut of 5 op een laag vuur staan. Roer er dan 1 blik tomatenblokjes door. Breng het op smaak met zout en peper en roer er na smaak basilicum door. Laat dit een minuut of 10 op laag vuur pruttelen. Roer op het laatst de balletjes er weer door en warm het gerecht goed door. Het is dan klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top