Mihoen met Courgette en Speklapje

Mihoen met Courgette en Speklapje

Mihoen met Courgette en Speklapje

Ingrediƫnten: mihoen, 2 speklappen, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 courgettes, zout, peper, 2 eetlepels sojasaus,

Maak de mihoen klaar zoals staat aangegeven op de verpakking. Snijd 2 speklapjes in reepjes en roerbak dit in de hete olie voor ongeveer 2 minuten. Doe er dan 1 theelepel sambal, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngesnipperde ui bij. Roerbak dit 1 minuut mee en voeg dan 2 in kleine blokjes gesneden courgettes bij. Dit bak je een minuut of 3 mee. Breng het op smaak met zout en peper en maak het af met 2 eetlepels sojasaus. Serveer de courgette-speklap gerechtje bij de mihoen. Eet smakelijk.

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top