Zoete Sperziebonen met Kipfilet

Zoete Sperziebonen met Kipfilet

Zoete Sperziebonen met Kipfilet

Ingrediënten: 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 200 gram kipfilet, 2 eetlepels gembersiroop, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels ketjap asin, 200 gram sperziebonen,

Bak in hete olie 2 fijngesnipperde rode uien en 2 fijngehakte teentjes knoflook lichtbruin. Daarna voeg je er 200 gram in blokjes gesneden kipfilet aan toe. Bak dit rondom bruin. Voeg dan 2 eetlepels gembersiroop, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels ketjap manis en 2 eetlepels ketjap asin. Roer dit goed en voeg daarna 200 gram kort geblancheerde sperziebonen toe. Zet het geheel op een lager vuur en laat het zachtjes gaar worden. Lekker met rijst of noedels. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top