Indische Kip met Sperzieboontjes

Kip

Indische Kip met Sperzieboontjes

Indische Kip met Sperzieboontjes

Ingrediënten: rijst, Conimex boemboe voor Ajam Smoor, 2 kipfilets, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram sperziebonen, zout, peper, 2 eetlepels gembersiroop, gefruite uitjes,

Kook de rijst zoals je gewend bent. Verwarm olie in een koekenpan en smoor hierin de Conimex Boemboe voor Ajam Smoor. Doe hierbij 2 in stukjes gesneden kipfilet bij en bak dit kort mee. Dan kan er een blikje blokjes tomaat erbij en breng het geheel aan de kook. Zet nu het vuur lager en laat het met de deksel schuin op de pan 15 minuten smoren. Voeg de laatste 5 minuten 200 gram diepvries sperzieboontjes erbij en breng het op smaak met zout en peper. Haal de pan na 5 minuten van het vuur en roer er 2 eetlepels gembersiroop door. Serveer de Indische kip over de rijst. Als laatste strooi je nog wat gefruite uitjes over het geheel. Eet smakelijk.

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top