Appelpakketjes

Appelpakketjes

Appelpakketjes

Ingrediënten: 5 vellen filodeeg, 1 appel, speculaaskruiden, rozijnen,

Ontdooi een pakje van 5 velletjes filodeeg je houdt dan 1 filodeegvelletje over deze kan je extra over een pakketje vouwen, filodeeg kan namelijk snel scheuren . Schil 1 appel en snijd deze in vieren. Snijd 1 velletje fillodeeg door midden en bestrijk beide met olie. Leg op 1 half velletje filodeeg een kwart appel. Bestrooi de appel met speculaaskruiden, doe nog wat rozijntjes erbij en vouw dan het filodeeg dicht. Vouw nu ook de andere helft van het filodeegvelletje om het appelpakketje. doe dit met de andere 3 appelpartjes ook. Zet de appelpakketjes in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10 minuten. Eet smakelijk!

(167 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top