Italiaans Vleesrolletje met tomatensaus

Italiaans Vleesrolletje met tomatensaus

Italiaans Vleesrolletje

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 ei, 30 gram geraspte kaas, zout, peper, ontbijtspek, water, pasta, 1/2 gesnipperde ui, 1 paprika, 1 blik tomaatblokjes, oregano,

Meng in een kom 250 gram gehakt met 1 klein teentje knoflook (uitgeperst), 1 ei, 30 gram geraspte kaas, zout en peper. Maak van het gehaktmengsel rolletjes en omwikkel het met plakjes ontbijtspek. Bak de vleesrolletjes bruin op hoog vuur in de bakboter. Giet er daarna wat water bij en doe een deksel op de pan en zet het vuur lager. Laat het gehakt zo ook gaar worden van binnen. Kook ondertussen pasta en maak een tomatensaus van 1/2 gesnipperde ui, 1 fijngesneden paprika. Bak dit in het olie tot de ui glazig is. Voeg dan 1 blik tomatenblokjes erbij en laat het pruttelen. Breng het op smaak met zout en peper en voeg er naar smaak oregano bij.

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top