Rijst met Biefstuk

Rijst met Biefstuk

Rijst met Biefstuk

Ingrediƫnten: 200 gram biefstuk, 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel donkere basterdsuiker, rijst, 1 ui, 1 gele paprika, 250 gram champignons,

Marineer 200 gram in blokjes gesneden biefstuk in een marinade van 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder en 1 theelepel donkere basterdsuiker. Laat dit zeker een uur of 2 afgedekt staan in de koelkast. Kook de rijst zoals je gewend bent in kokend water en giet het af. Laat het even afkoelen. Bak in wat hete olie 1 fijngesnipperde ui. Doe de gemarineerde biefstuk erbij en bak dit bruin. Voeg dan 1 gele paprika toe en 250 gram champignons. Als de plakjes champignons klaar zijn dan roer je de rijst erdoor. Nog even het gerecht doorwarmen en het gerecht is klaar!

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top