Rode Kool met Worst

Rode Kool met Worst

Rode Kool met Worst

Ingrediënten: saucijzen, tijm, boter, 1/2 rode kool, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels balsamico azijn, 2 appels,

Een keer geen rode kool uit en potje, maar eentje die je nog moet snijden. Erbij een saucijs en je hebt een heerlijke Hollandse maaltijd. Bak de saucijzen bruin in de bakboter, blus het af, voeg wat tijm toe aan de jus en laat het op een laag vuurtje met de deksel op de pan verder sudderen. Verwarm in een grote pan of wok boter, smoor in de boter een halve gesneden rode kool. Als de kool wat geslonken is voeg je er 2 eetlepels honing, 2 eetlepels balsamico azijn en 2 in kleine blokjes gesneden appels bij. Roer het goed en laat dit op een laag vuurtje nog een klein half uurtje stoven. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet Smakelijk!

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top