Penne met Broccoli en Kipfilet

Penne met Broccoli en Kipfilet

Penne met Broccoli en Kipfilet

Ingrediënten: penne, 1 broccoli, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 4 zongedroogde tomaten, 1 blik gepelde tomaat,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Snijd 1 broccolistronk in roosjes, en blancheer ze ongeveer vijf minuten in kokend water. Bak in een wok met wat hete olie 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook als de ui glazig is doe je er 1 in blokjes gesneden kipfilet bij. Als de kipfilet bruin is kan de geblancheerde broccoli erbij en ook 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes en 1 blikje gepelde tomaten. Laat het geheel nu op een zacht vuurtje 10 minuten verder pruttelen. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top