Gevuld Stokbrood

Gevuld Stokbrood

Gevuld Stokbrood

Ingrediënten: 300 gram mager rundergehakt, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 rode paprika, zout, peper, paprikapoeder, 1 blikje tomatenpuree, 1 stokbrood,

Bak in een hete wok 300 gram mager rundergehakt. Als het bruin is voeg je er 1 fijngehakte teen knoflook, 1 fijngesnipperde ui en 1 gesneden rode paprika toe. Bak dit kort mee en breng het op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Voeg als laatste een klein blikje tomatenpuree toe en warm het geheel even goed door. Snijd 1 stokbrood (bijvoorbeeld een bruin stokbrood zoals een pain du boulogne) doormidden. Druk het brood goed in en beleg het brood met het gehaktmengsel. Pak het stokbrood in met aluminiumfolie en leg het pakketje in de voorverwarmde oven op 225 graden voor ongeveer 15 minuten. Pas op als je het pakketje uit de oven haalt want het is bloedheet! Eet smakelijk!

0
(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top