Spaghetti met Balletjes en Romige Champignon-Kaassaus

Spaghetti met Balletjes en Romige Champignon-Kaassaus

Spaghetti met Balletjes en Romige Champignon-Kaassaus

Eigenlijk gewoon een spaghetti met de kaassaus die ik nog over had van de kaasballetjes die niet zo goed waren gelukt.

Ingrediënten: 50 gram boter, 50 gram bloem, 400 ml volle melk, 125 geraspte kaas, 100 ml room, zout, peper nootmuskaat, spaghetti, 6 Catalaanse worstjes, 1 ui, 250 gram champignons, basilicum,

Het recept voor de saus: Maak een bechemelsaus van 50 gram boter en 50 gram bloem, roer er langzaam 400 ml volle melk door. Haal het van het vuur en laat er 125 gram geraspte kaas doorsmelten. Voeg er nog 100 ml room aan toe en breng het geheel op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Ontvel 6 Catalaanse worstjes en maak van het worstvlees balletjes. Bak in een hete koekenpan met olie de balletjes. Als de balletjes bruin is doe je er 1 gesnipperde ui bij. Als de ui glazig is voeg je er 250 gram in plakjes gesneden champignons. Als de champignons goed zijn dan voeg je de kaassaus er aan toe. Breng de saus op smaak met wat basilicum. Warm het geheel goed door en klaar is de pasta! Eet smakelijk!

0
(153 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top