Bamisoep

Bamisoep

Bamisoep

Ingrediënten: 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 350 gram boerensoepgroenten, 100 gram boemboe voor bami, 1 1/2 water, 2 bouillonblokjes, 125 gram taugé, mie,

Bak in een wok of koekenpan 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant. Voeg hieraan toe 350 gram boerensoepgroenten en bak dit kort mee. Voeg dan 100 gram boemboe voor bami toe en roerbak zo de groenten beetgaar. Zet het groentenmengsel dan uit. Kook daarna 1 1/2 liter water met 2 bouillonblokjes. Als het kookt kan je de groenten erbij doen. Laat het nog even doorkoken en voeg dan nog 125 gram taugé en 3 mienestjes toe. Als de mienestjes gaar zijn is de soep ook gaar! De soep vult goed. Eet smakelijk!

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top