Tomatensoep

Tomatensoep

Tomatensoep

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 trostomaten, zout, peper, 1 liter water, 2 blokjes groentenbouillon, oregano, geraspte kaas,

Bak in een pan met hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig, voeg hieraan toe 1 fijngehakte teen knoflook en 5 gesneden trostomaten bij. Bak dit kort mee. Breng het op smaak met zout en peper. Voeg dan 1 liter water toe en 2 groentenbouillonblokjes. Breng het geheel aan de kook en laat het op een zacht vuur een uur lekker pruttelen. Op het laatst doe je er nog naar smaak oregano bij. Op je bord kan je er eventueel nog wat geraspte kaas toevoegen. Lekker met stokbrood! Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top