Warme Banaan met Walnoot en Chocolade

Warme Banaan met Walnoot en Chocolade

Warme Banaan met Walnoot en Chocolade

Ingrediƫnten: bananen, pure chocolade, walnoten,

Verwarm de oven voor op 175 graden en leg in de oven de bananen, afhankelijk van hoeveel personen dit toetje willen. Verwarm de bananen tot de schil bruin is. Haal ze dan uit de oven en pel snijd hem boven open met een scherp mes. Leg op het vruchtvlees geschaafde pure chocolade en gehakte walnoot, ook de hoeveelheid hiervan is afhankelijk van hoeveel personen je te eten hebt en afhankelijk van de grote van het stuk schil wat je eraf hebt gehaald. Zet de bananen nog even kort in de oven om de chocolade iets te laten smelten en klaar is je toetje!

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top