Pasta met een Romige Bolognesesaus

Pasta met een Romige Bolognesesaus

Pasta met een Romige Bolognesesaus

Dit is een recept die je beter al een avond van te voren kan klaar maken. Op de avond dat je het wilt eten hoef je alleen de pasta nog te koken en de bolognesesaus warm je op en daar voeg je nog kookroom toe.

Ingredi√ęnten: pasta, 1 ui, 1 stengel bleekselderij, 1 wortel, 300 gram gehakt, 100 ml rode wijn, 500 ml gezeefde tomaat, 100 ml kookroom,

Bak in de olie 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakte stengel bleekselderij en 1 in blokjes gesneden wortel. Roerbak dit een minuut of vijf en voeg er dan 300 gram gehakt aan toe. Bak het gehakt bruin en voeg dan 100 ml rode wijn toe en laat dit een minuut of vijf meekoken. Voeg daarna 500 ml gezeefde tomaat kook dit even mee en laat het geheel dan op een laag vuurtje zeker een uur pruttelen. Op het allerlaatst roer je er nog 100 ml kookroom aan toe. Serveer het geheel met een pasta naar keuze. Eet smakelijk!

0
(621 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top