Pasta met Paprikasaus

Pasta met Paprikasaus

Pasta met Paprikasaus

Ingrediënten: penne, zout, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 blikje tomatenpuree, 35 gram bloem, 500 ml groentenbouillon, peper, 125 ml crème fraiche,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Bak in de hete olie in blokjes gesneden rode en groene paprika, 1 fijngesneden ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de paprika wat zachter is geworden. Voeg dan 1 eetlepel paprikapoeder, 1 blikje tomatenpuree en 35 gram bloem. Bak dit kort mee en voeg dan beetje bij beetje 500 ml groentenbouillon bij. Laat dit even doorkoken, breng het op smaak met zout en peper en zet het even van het vuur. Voeg er dan 125 ml crème fraiche toe. Roer dit goed door en zet het dan nog even kort op het vuur. De saus is nu ook klaar. Serveer de paprikasaus over de penne. Eet smakelijk!

(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top