Rundvlees met Sugarsnaps en Shiitake

Rundvlees met Sugarsnaps en Shiitake

Rundvlees met Sugarsnaps en Shii-take

Ingrediënten: 300 gram rundvleesreepjes, 2 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel oestersaus, 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels sojasaus, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 3 bosuien, 150 gram shiitake, 100 gram sugarsnaps, rijst,

Marineer 300 gram rundvleesreepjes met 2 eetlepels balsamico azijn, 1 theelepel oestersaus, 1 eetlepel suiker en 2 eetlepels sojasaus. Marineer het vlees minstens een uur van te voren. Bak het vlees bruin in de hete olie. Als het rundvlees bruin is doe er dan 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 fijngesnipperde ui, 3 fijngesneden bosuitjes, 150 gram shiitake en 100 gram sugarsnaps. Roerbak dit kort mee en laat het dan een minuut of 10 op een laag vuurtje staan (roer wel afentoe). Serveer het geheel met rijst.

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top