Penne met Doperwten en Mozzarella

Penne met Doperwten en Mozzarella

Penne met Doperwten en Mozzarella

Ingrediënten: penne, zout, 100 gram ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, peper, mozzarella, geraspte kaas,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Bak in een klein beetje olie 100 gram fijngesneden ontbijtspek bruin, voeg hier aan toe 1 fijngesneden ui. Als de ui glazig is dan voeg je er 200 gram doperwten toe. Roerbak dit kort mee. Breng het op smaak met zout en peper. Als de doperwten gaar zijn voeg je er een in stukjes gesneden bolletje mozzarella aan toe. Laat de mozzarella goed smelten en het gerecht is klaar! Op je bord kan je er altijd nog geraspte kaas bij doen.

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top