Luchtige Chocoladekoekjes

Luchtige Chocoladekoekjes

Luchtige Chocoladekoekjes

Ingrediënten: 3 eieren, 90 gram suiker, 15 gram pijnboompitten, 15 gram cacaopoeder, 60 gram patentbloem, zout,

Splits 3 eieren en klop de eidooiers met 40 gram suiker romig. Klop de eiwitten stijf en voeg er geleidelijk 50 gram suiker toe. Maal in een keukenmachine 15 gram pijnboompitten, 15 gram cacaopoeder, 60 gram patentbloem en een mespuntje zout zo fijn mogelijk. Meng voorzichtig het eidooiermengsel door de eiwitten en voeg daarna ook de cacao-bloemmengsel door de eiwitten. Bekleed een bakplaat met bakpapier en ‘lepel’ hierop de koekjes. Laat de koekjes 15 minuten rusten voordat je ze in de voorverwarmde oven op 200 graden doet. De koekjes moeten ongeveer 15 tot 20 minuten in de oven. Haal ze met een dunne spatel van de bakplaat af en laat ze afkoelen op een bord. Smul ze!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top