Gevulde Portobello’s

Gevulde Portobello's

Ingrediënten: 100 gram MonChou, ontbijtspek, 4 portobello’s, geraspte kaas,

Meng in een kom MonChou voor warme gerechten met peterselie en 2 plakjes fijngesneden ontbijtspek. Vul hiermee 4 portobello-paddenstoelen. Maak het af met wat geraspte kaas en leg ze op een met bakpapier bekleedde ovenplaat. Zet de gevulde portobello’s ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden.

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Gevulde Portobello’s”

  1. Eeen geweldige site, m’n complimenten! Maar wat ik jammer vind is dat de foto’s bij het afdrukken zo onduidelijk zijn (wazig) en ze mogen best wel wat kleiner (kost véél inkt). M.v.g. Dymph

  2. Dag Dymph,

    ik zie je berichtje staan: Wellicht is het makkelijk om als je op inkt wilt besparen, de tekst van het recept even met de muis te selecteren en even in een leeg documentje van word te plakken, dat bespaart je een boel inkt, ziet de site er even leuk uit en past ie gemakkelijk in de receptenmap 😀

    groetjes claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*