Pizza met Gehakt en Paddenstoelen

Pizza met Gehakt en Paddenstoelen

Pizza met Gehakt en Paddenstoelen

Ingrediënten: 150 gram gehakt, 150 gram gemengde paddenstoelen, 1 kant-en-klare pizzabodem, tomatensaus, ontbijtspek, ui, mozzarella, geraspte kaas,

Rul 150 gram mager rundergehakt bruin met wat peper en zout. Snijd 150 gram gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, shiitake, oesterzwammen) in plakjes en 1 ui in ringen. Rol het pizzadeeg (AH pizzadeeg met tomatensaus) uit op een ingevette ovenplaat. Smeer de tomatensaus over het deeg en beleg de pizza dan met het gehakt, plakjes ontbijtspek, de ui en de paddenstoelen. Scheur daarna 1 mozzarella bolletje in kleine stukjes en strooi dat over de pizza samen met geraspte kaas. Nu kan de pizza in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 tot 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Pizza met Gehakt en Paddenstoelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top