Champignons met Tomatensaus

Champignons met Tomatensaus

Champignons met Tomatensaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blik gepelde tomaat, peterselie, zout, peper, 250 gram champignons,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Verhit olie in een koekenpan en bak hierin kort 2 fijngehakte teentjes knoflook met 1 theelepel sambal. Voeg daarna 1 blik gepelde tomaten van goede kwaliteit toe en breng het op smaak met peterselie, zout en peper. Laat het een minuut of 5 pruttelen en voeg dan 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Roer dit goed en laat het daarna met de deksel op de pan 10 minuten verder sudderen. Het is dan al klaar om geserveerd te worden! Eet smakelijk.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top