Kipfilet met Tomaatjes en Ui uit de Oven

Kip

Kipfilet met Tomaatjes en Ui uit de Oven

Kipfilet met Tomaatjes en Ui uit de Oven

Ingrediënten: 1 eetlepel olie, 1 theelepel rozemarijn, zout, peper, 2 kipfilets, 1 ui, 1 rode ui, 250 gram cherrytomaten, 2 teentjes knoflook,

Maak een marinade van 1 eetlepel olie en 1 theelepel rozemarijn en naar smaak zout en peper. Snijd 2 kipfilets in reepjes en marineer deze in de rozemarijnolie. Snijd ondertussen 1 ui en 1 rode ui in snippers, 250 gram cherrytomaatjes in kwarten, en hak 2 teentjes knoflook fijn. Hussel de uien, cherrytomaatjes en de knoflook in een ovenschaal en leg hierop de kipfilet. Doe er naar smaak nog wat rozemarijn over. Zet het dan voor zeker 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top