Brownies met Walnoten

Brownies met Walnoten

Brownies met Walnoten

Ingrediƫnten: 75 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 gram suiker, 1 theelepel vanille aroma, 2 eieren, 1/2 theelepel bakpoeder, zout, 150 gram bloem, walnoten,

Smelt 75 gram pure chocolade en 110 gram boter au-bain marie of in de magnetron en laat het iets afkoelen. Klop 225 suiker met 1 theelepel vanillearoma, 2 eieren, 1/2 theelepel bakpoeder en een snufje zout tot een luchtig geheel. Voeg daarna 150 gram bloem toe en daarna de gesmolten chocolade klop dit voorzichtig door. Doe er naar eigen inzicht walnoten door. Schep het beslag in een beboterde en bebloemde brownievorm. Zet de vorm in de voorverwarmde oven op 175 gram voor 20 tot 25 minuten. Laat de brownie in de vorm afkoelen en snijd ze daarna in vierkante blokjes. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Brownies met Walnoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top