Penne met Spinazie en Mozzarella

Penne met Spinazie en Mozzarella

Penne met Spinazie en Mozzarella

Ingrediënten: pasta, zout, bacon, 1 teentje knoflook, 1 blik gepelde tomaten, 250 gram spinazie, mozzarella, cashewnoten, geraspte kaas,

Een pasta met van alles en nog wat! Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout! Bak in een droge wok wat fijngesneden bacon. Schep het eruit en doe wat olie in de pan. Doe hierbij een teentje knoflook en een blikje gepelde tomaten warm dit goed door. Voeg dan 250 gram diepvriesspinazie toe en laat dit al roerend ontdooien. Dan voeg je in stukjes getrokken mozzarella toe en laat dit smelten. Als laatste doe je er een paar handjes cashewnoten door. Op je bord kan je er nog wat gerapste kaas over doen. Eet smakelijk!

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Penne met Spinazie en Mozzarella

  1. Ik heb het vanavond gemaakt, was inderdaad lekker! Ik had alleen ongeveer 75 gram bacon en geen zout over de pasta oid ddus het was een beetje flauw, maar het is een makkelijk gerecht met dingen die je vaak nog wel in huis hebt, ideaal dus! Thanks voor het recept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top