La Fontana in Utrecht

La Fontana in Utrecht

La Fontana - Utrecht Na een dag vol met huizenjacht, werken en winkelen zijn we samen gaan eten in Utrecht bij La Fontana. La Fontana is een klein Italiaans restaurant waar je eigenlijk zo voorbij loopt, je ziet alleen een deur, met een stijle trap kan je naar beneden naar de werfkelders (je kan in de zomer ook naar het terras aan de gracht!). Het was een rumoerig restaurant maar wel gezellig. Wat hebben we gegeten? Michel had een Pizza Cannibale met Tomaten, kaas, gehakt, spek en paprika en ikzelf een Filleto di Pollo allo Spek (kipfilet met spek, mozzarella in tomatensaus). Het was erg lekker!

La Fontana
Lange Viestraat 1
3511 BK Utrecht

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top