Geschnetzeltes

Geschnetzeltes

Geschnetzeltes

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 250 gram champignons, 20 gram bloem, 150 ml bloem, 150 ml kookroom, peterselie,

Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels rondom bruin in de Croma. Als de schnitzelreepjes bruin zijn uit de pan scheppen. Bak in de achtergebleven boter 1 fijngesnipperde ui en 250 gram champignons, bak dit al roerend ongeveer 5 minuten. Voeg dan 20 gram bloem en bak dit even mee. Voeg dan beetje bij beetje 150 ml bouillon toe. Blijf goed roeren! Laat dit even koken en voeg dan 150 ml kookroom en de schnitzelreepjes toe. Breng het geheel even aan de kook en laat het dan nog een minuut of vijf na pruttelen. Voordat je het serveert doe je er nog wat peterselie door. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top