Pasteitje met Paddenstoelen

Pasteitje met Paddenstoelen

Pasteitje met Paddenstoelen

Ingrediënten: pasteibakjes, 40 gram boter, 250 gram gemengde paddenstoelen, 1 prei, cayennepeper, zout, 50 gram bloem, 300 ml kruidenbouillon, 1 eetlepel mosterd,

Verwarm de pasteibakjes zoals staat aangegeven op de verpakking. Verwarm in de koekenpan 40 gram boter, roerbak hierin kort 250 gram gesneden gemengde paddenstoelen met een fijngesneden prei, voeg hier na smaak cayennepeper en zout toe. Voeg dan 50 gram bloem toe en bak dit mee en roer er dan beetje bij beetje 300 ml kruidenbouillon toe (getrokken van een half blokje kruidenbouillon). Blijf goed roeren. Warm het goed door en voeg op het laatst 1 eetlepel mosterd toe. Doe de paddenstoelenragout nu in de pasteibakjes en serveer ze direct. Eet smakelijk!

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top