Miehoen met Broccoli en Cashewnoten

Miehoen met Broccoli en Cashewnoten

Miehoen met Broccoli en Cashewnoten

Ingrediënten: broccoli, zout, miehoen, 100 gram shiitake, 3 bosuien, 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels limoensap, 2 eetlepels oestersaus, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sambal, 75 gram cashewnoten,

Kook een kleine broccoli beetgaar in kokend water met wat zout. Zet water op voor de miehoen en als het water kookt de pan van het vuur afhalen en de miehoen in het hete water 2 minuten laten wellen. Bak in de hete olie 100 gram in plakjes gesneden shiitake ongeveer een minuut of. Voeg dan 3 fijngesneden bosuitjes toe en de broccoli, warm dit goed door. Maak een dressing van 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels limoensap, 2 eetlepels oestersaus, 1 eetlepel sojasaus en 1 theelepel sambal. Roer deze dressing door de broccoli samen met 75 gram cashewnoten en de mihoen. Serveer het gerecht direct. Eet smakelijk!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top