Kipfilet met Bacon en MonChou uit de Oven

Kipfilet met Bacon en MonChou uit de Oven

Kipfilet met Bacon en MonChou uit de Oven

Ingrediënten: 200 gram MonChou, 2 teentjes knoflook, rozijnen, 2 kipfilets, bacon,

Prak 200 gram MonChou voor warme gerechten met 2 teentjes uitgeperste knoflook en 1 handje rozijnen. Bak 2 kipfilets om en om bruin in wat bakboter. Leg de kipfilets elk op een vel aluminiumfolie. Bestrijk elke kipfilet met een flinke laag van het MonChoumengsel. Bedek het geheel nu met plakjes bacon zodat het hele MonChoumengsel goed afgedekt is. Vouw het aluminiumfolie om de kipfilet dicht als een soort zak. Leg de pakketjes in de voorverwarmde oven van 200 graden voor ongeveer 25 minuten. Pas op met het openmaken van de aluminiumpakketjes het is bloedheet, het heeft natuurlijk flink geprutteld in de zak. Serveer de kip met een salade en gebakken aardappeltjes.

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Kipfilet met Bacon en MonChou uit de Oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top