Sperziebonen uit de Oven

Sperziebonen uit de Oven

Sperziebonen uit de Oven

Ingrediënten: 1 ui, 4 tomaten, tijm, peper, zout, 400 gram sperziebonen, 30 gram boter, 30 gram bloem, 150 ml bouillon, 150 ml melk, geraspte kaas, paneermeel,

Fruit 1 gesnipperde ui, doe er 4 ontvelde en in blokjes gesneden tomaat bij. Voor de smaak doe je er een beetje tijm, peper en zout bij. Leg 400 gram sperziebonen in een ovenschaal en doe er de ui en tomatenmengsel overheen. Hieroverheen gaat een saus die gemaakt is van 30 gram boter en 30 gram bloem die goed doorgeroerd wordt met 150 ml bouillon en 150 ml melk en 3 minuten moet koken. Als deze saus klaar is kan het over de ovenschaal, hierna doe je er geraspte kaas en paneermeel overheen. Zet het voor 20 minuten in de oven die al voorgewarmd is op 200 graden. Wij hebben er nog kleine sauzijsjes bijgedaan en wat vlinderpasta.

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top