Spaghetti met Ontbijtspek en Champignons

Spaghetti met Ontbijtspek en Champignons

Spaghetti met Ontbijtspek en Champignons

Ingrediënten: spaghetti, zout, 100 gram ontbijtspek, 200 gram champignons, 40 gram bloem, 500 ml runderbouillon, 150 gram geraspte kaas,

Kook de spaghetti zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak 100 gram in kleine reepjes gesneden plakjes ontbijtspek krokant in een droge koekenpan. Schep het uit de pan en laat het iets afkoelen. Bak 200 gram in plakjes gesneden champignons in een beetje boter tot het alle vocht heeft opgenomen. Doe er 40 gram bloem bij en giet er een halve liter runderbouillon bij. Al roerend aan de kook brengen tot het een smeuiige saus wordt. Als laatste roer je er 150 gram geraspte kaas door en laat je dit smelten. Serveer de spekjes apart. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top