Pasta met Tomaat en Kaneel

Pasta met Tomaat en Kaneel

Pasta met Tomaat en Kaneel

Ingrediƫnten: pasta, zout, 150 gram rauwe ham, 2 rode uien, 1 blik gepelde tomaten, kaneel, 1 theelepel sambal, citroensap, basilicum, zout, peper,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Snijd 150 gram rauwe ham in kleine stukjes en bak dit knapperig. Houd dit even apart. Snijd 2 rode uien fijn en bak deze in wat olie. Doe als de uien glazig zijn voeg je een blik gepelde tomaten erdoor, roerbak dit even mee. Voeg dan een snufje kaneel, 1 theelepel sambal en een scheutje citroensap. Laat het mengsel ongeveer 20 minuten pruttelen. Voeg daarna de rauwe ham toe en basilicum na smaak. Breng het eventueel op smaak met zout en peper.

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top