Tortellini uit de Oven

Tortellini uit de Oven

Tortellini uit de Oven

Ingrediënten: tortellini, 1 sjalotje, 1 prei, 1 rode paprika, 150 gram champignons, zout, peper, 2 eieren, 250 ml melk, geraspte kaas, 100 ml kookroom,

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, alleen iets korter want het gaart verder in de oven. Bak in de boter 1 fijngesnipperde sjalotje, voeg hieraan toe 1 in ringen gesneden prei, 1 in blokjes gesneden rode paprika en 150 gram in plakjes gesneden champignons. Roerbak dit een minuut of vijf. Breng het op smaak met zout en peper. Klop in een schaal 2 eieren, 250 ml melk, 100 ml kookroom en een beetje geraspte kaas, breng het op smaak met zout,peper en nootmuskaat. Verdeel de tortellini en het groentenmengsel in de ovenschaal en giet het ‘roomsausje’ erover. Bestrooi het geheel met geraspte kaas. Zet het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 minuten. Dit gerecht kan heel goed vegetarisch door een vegetarische variant van tortellini te gebruiken. In dit recept heb ik een verse ham-kaas tortellini gebruikt. Eet smakelijk!

0
(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Tortellini uit de Oven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top