Tiramisu

Tiramisu

Tiramisu

Ingrediënten: 4 eieren, 500 gram mascarpone, 2 eetlepels suiker, 2 kopjes koffie, 3 eetlepels amaretto, lange vingers, cacaopoeder,

Klop 3 eidooiers met 3 eetlepels suiker schuimig, voeg hier 500 gram mascarpone aan toe. Meng dit goed. Klop in een andere schaal 4 eiwitten met 2 eetlepels suiker tot een schuimig mengsel. Schep nu het eiwit mengsel bij het mascarponemengsel. Doe in een schaal 2 koude sterke kopjes koffie met 3 eetlepels Amaretto. Haal hier een voor een de lange vingers door, doe dit snel want ze zijn heel snel doorweekt en ze breken dan snel. Leg de lange vingers dan op de bodem van de schaal. De hoeveelheid lange vingers die je nodig hebt is afhankelijk van de grote van de schaal. Op de bodem met de lange vingers schep je nu de helft van het mascarponemengsel. Maak nu weer een laagje met de lange vingers die je door de koffie-amaretto hebt gehaald. Schep nu de rest van de mascarpone erover. Zet de schaal nu afgedekt in de koelkast voor zeker een nacht. Voor het serveren doe je er nog een laagje cacaopoeder over. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top