Rijst met Spinazie en Chorizo

Rijst met Spinazie en Chorizo

Rijst met Spinazie en Chorizo

Ingrediënten: rijst, zout, 100 gram chorizo, 200 gram schnitzel, 2 uien, 1 groene paprika, 2 teentjes knoflook, 100 gram spinazie,

Kook de rijst zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok zonder olie 100 gram in kleine blokjes gesneden chorizo goudbruin. Schep het uit de pan en bak in het achter gebleven vet 200 gram in reepjes gesneden schnitzel. Als de schnitzel ook bruin is schep je dit ook uit de pan. Dan bak je in het achter gebleven vet 2 fijngesnipperde uien, 1 groene paprika en 2 teentjes fijngehakte knoflook. Roerbak dit een minuut of vijf. Daarna roer je er 200 gram diepvries spinazie erdoor, als de spinazie ontdooit is kan de chorizo en de schnitzels weer terug in de pan. Warm het gerecht nog even goed door. Nu is het klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!

(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top