Broodje Zweedse Bal met Chorizo en Kaas

Broodje Zweedse Bal met Chorizo en Kaas

Broodje Zweedse Bal met Chorizo en Kaas

Ingrediƫnten: witte afbakpistoletjes, Zweedse ballen, chorizo, kaas,

Bak de witte pistoletjes af in de oven zoals staat vermeld op de verpakking. Snijd de pistoletjes doormidden. Bak in wat bakboter de Zweedse balletjes (van de Albert Heijn) bruin. Snijd de balletjes doormidden en bak de niet bruine kant even bruin. Haal ze uit de pan en haal ook het vet uit de pan. Bak nu plakjes chorizo krokant. Leg op elke helft van de pistoletjes een plakje kaas. Daarna leg je er plakjes chorizo op en de halve Zweedse balletjes. Als laatste nog een plakje kaas erover. Doe de pistoletjes nog even kort in de oven zodat de kaas smelt. Daarna is het klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top