Boerenkool met rookworst

Boerenkool met rookworst

Boerenkool met rookworst

Ingrediƫnten: 1 kilo aardappels, zout, 1 pak diepvries boerenkool, boter, peper,

Schil 1 kilo kruimige aardappels en zet deze met een snufje zout in water op het vuur. Je kan de rookworst in de vacuumverpakking bovenop leggen. Doe 1 pak diepvries boerenkool met een klontje boter en wat peper in de pan. Als je in de aardappels kan prikken zijn deze klaar, giet het af. Stamp de aardappels met een stamper tot kruim en doe er de boerenkool bij als deze volledig ontdooit is, doe hiervan ook het nat door het geheel. Stamp dit geheel verder door elkaar. Als het nog niet smeuig genoeg is kan je altijd nog een klontje boter erdoor doen. Eet smakelijk.

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top