Pasta met Worstjes

Pasta met Worstjes

Pasta met Worstjes

Ingrediënten: pasta, zout, 7 mini saucijsjes, 1 ui, 1 rode paprika, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 3 zongedroogde tomaten, 1 blik gepelde tomaat, peper,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Kook 7 mini-saucijsjes bruin in de hete olie. Als de saucijsjes bruin zijn schep je ze uit de pan en laat je ze ‘uitlekken’ op keukenpapier. Bak in de achtergebleven 1 fijngesnipperde ui en 1 in stukjes gesneden rode paprika. Bak het ongeveer een minuut of 5. Voeg er daarna nog 1 teentje fijngehakte knoflook en 1 theelepel sambal er aan toe en bak dit kort mee. Dan kunnen de worstjes terug in de pan en voeg je er ook 3 fijngehakte zongedroogde tomaatjes en 1 blik gepelde tomaten aan toe. Laat het nu op een laag vuurtje het geheel een minuut of 10 pruttelen. Breng het op smaak met zout en peper. Schep nu de pasta door het geheel en het is klaar om geserveerd te worden!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top