Rundvlees met Pinda’s uit de Wok

Rundvlees met Pinda’s uit de Wok

Rundvlees met Pinda's uit de Wok

Ingrediënten: 300 gram rundvleesreepjes, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels balsamico azijn, 4 eetlepels oestersaus, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram peultjes, 200 gram doperwten, 50 gram pinda’s, dragon, sesamolie, noedels,

Marineer 300 gram rundvleesreepjes in een marinade van 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels balsamico azijn, 4 eetlepels oestersaus, 1 gehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal. Laat dit ongeveer een kwartiertje intrekken, liever langer. Bak het rundvlees in de hete wok. Als het rundvlees mooi bruin is doe je er 100 gram peultjes bij en 200 gram diepvries doperwten. Roerbak dit kort tot alles goed warm is. Roer er daarna 50 gram gehakte pinda’s erdoor en na smaak dragon. Als laatste druppel je er wat sesamolie erdoor. Eet het rundvlees met bijvoorbeeld noedels.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Rundvlees met Pinda’s uit de Wok

  1. Gisteren heb ik dit wok receptje geprobeerd en het was heerlijk. Ik heb er wel rijst bij geserveerd en geen noedels maar de reactie van moeder de vrouw was positief. Dit wokgerecht is een aanrader.

    Groetjes van Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top