Kipfilet uit de Oven

Kipfilet uit de Oven

Kipfilet uit de Oven

Ingrediënten: 1 prei, tijm, zout, peper, 2 kipfilets, 12 plakjes ontbijtspek,

Snij 1 prei in ringen. Doe de prei in een ingevette ovenschaal. Meng door de prei na smaak tijm, zout en peper. Omwikkel 2 kipfilets met 5 tot 6 plakjes ontbijtspek elk, de kipfilets moeten helemaal bedekt zijn. Leg de kipfilets op de prei. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappels. Eet smakelijk!

0
(205 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

0 thoughts on “Kipfilet uit de Oven

  1. hallo

    ik ga vanavond eens kijken of ze het bij mij thuis lusten ,mijn zoon is gek op kip en spek dus de combi moet goed zijn. ik heb het alleen iets anders gedaan,met uien ringen en knoflook onderop in plaats van prei dus hopen dat het goed gaat

    alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top